logo

Kokkola City Run -tapahtuma lähestyy.
Tapahtuma järjestetään pe 18.5 klo 18.

Lähdetään kaikki mukaan Perhon 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi!

Viime vuonna Perhon yläkoulusta ja lukiosta oli reilusti yli sata juoksijaa / kävelijää tapahtumassa. Nyt myös kuntalaisilla on mahdollisuus päästä tapahtumaan yhteiskuljetuksella. Lisäksi Perhon kunta osallistuu kuntalaisten osallistumismaksun sponsorointiin.

Sitovat ilmoittautumiset 15.4.2018 mennessä. Kunta ilmoittaa kaikki osallistujat kerralla tapahtumaan.
(15.4.2018 jälkeen ilmoittautumiset suoraan tapahtuman järjestäjälle ilman kunnan sponsorointia.)

Osallistumismaksut:

  • 45 euroa, omavastuuosuus 25 euroa, kunnan osuus 20 euroa
  • 15 euroa erityisryhmäläiset; eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, vanhempainrahalla, äitiys- tai isyysvapaalla olevat, omavastuuosuus 5 euroa, kunnan osuus 10 euroa.

Perhon kunta laskuttaa omavastuuosuuden ennen tapahtumaa. Mikäli olet jo maksanut osallistumismaksun, kunnan osuus maksetaan kuittia vastaan. Jokainen saa tapahtumassa teknisen juoksupaidan itselleen. Ilmoita paidan koko ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit lähteä mukaan joko juoksemaan, hölkkäämään tai kävelemään, kaverin kanssa fiilistelemään tai yksilönä haastamaan oman kuntosi (6km, 10km tai 21km) ajanotolla tai ilman. Tärkeintä, että olemme kaikki mukana yhteisessä toiminnassa näyttämässä, millainen yhteishenki ja hyvä fiilis meillä Perhossa on!!

Ilmoitathan osallistumisesi ja/tai kyydin tarpeesi joko sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä nuoriso-kulttuurisihteeri Raija Sahlgreniin, puh. 040 528 9971 tai raija.sahlgren@perho.com