Lukio etäopetuksessa lukukauden loppuun asti

Perhon lukion logo

Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä kokoontui pe 21.5.2021 ylimääräiseen kokoukseen arvioimaan koronavirusepidemian alueellista tilannekuvaa ja suosituksia. Soiten alue on koronavirusepidemian leviämisvaiheessa, joten viranomaisryhmä tiedotti, että suositukset ovat voimassa 19.5. – 1.6.2021. Alueen 2. asteen oppilaitokset ovat etäopetuksessa.  

Lukio 

Perhon lukio jatkaa etäopetuksessa lukukauden loppuun asti. Etäopetus toteutetaan Teamsissä lukujärjestyksen mukaisesti.  

Opettajat tiedottavat opiskelijoita omien ryhmien osalta.  

Lukion koeviikko alkaa torstaina 27.5.2021, jonka järjestelyt tiedotamme pikimmiten. 

Syksyn yo kirjoitusten info on maanantaina 24.5.2021 klo 13:30 – 14:30 Teamsissä. 

Ylioppilasjuhlien järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin erikseen.  

Yläkoulu 

Yläkoulu jatkaa lähiopetuksessa. Opettajat ja henkilökunta käyttävät maskia. Leviämisvaiheessa kasvomaskisuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita myös perusopetuksessa. Soiten alueella on pitkään ollut käytössä laajennettu kasvomaskisuositus ja korostamme edelleen sen tärkeyttä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille, myös rokotuksen saaneille ja yli 12-vuotiaille.  

Muistutan ystävällisesti, että suosittelen lämpimästi kaikkia yläkoululaisia käyttämään koulupäivän aikana maskeja 17.5.2021 alkaen myös oppitunneilla mahdollisuuksien mukaan. Koulu tarjoaa maskit.  

Koulukyydit 

Kasvomaskisuositus on voimassa myös koulukuljetuksessa ja maskeja on tarjolla koulukyydeissä kaikille ikäryhmille. On tärkeää käyttää maskia, jotta saamme yhdessä tilanteen rauhoittumaan. Voit myös käyttää omaa maskia koulukuljetuksessa. Muistathan, että käytät kasvomaskia asiaankuuluvalla tavalla. Otat vain yhden kerrallaan käyttöösi sekä huolehdit kuljettajien avuksi käytetyn maskin roskiin.  

https://korona.soite.fi/nain-kaytat-kasvomaskia-oikein/ 

Olethan rohkeasti minuun yhteydessä, jos jokin asia mietityttää.  

Ystävällisesti 

Anni Riihimäki 
Yläkoulun ja lukion rehtori