Omistajanvaihdospodi – Kunnanjohtajan haastattelu

Omistajanvaihdospodin kansi

Jakso 3 – Kunnanjohtaja Lauri Laajala

Kuuntele jakso tästä.

Tässä omistajanvaihdospodissa eri alojen asiantuntijat tulevat eri jaksoihin vieraiksi kertomaan omaa näkemystään liittyen yrityskauppoihin ja muihin esiin tuleviin mielenkiintoisiin asioihin. Tule kuuntelemaan keskustelua! Uusi jakso joka toinen perjantai!

Vuonna 2018 Suomessa on ollut 286 042 yritystä, joista 7789 on toiminut Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toiminta-alueella. Tarkasteltaessa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien yrittäjäjäseniä kunnan mukaan joka kolmas tai jopa puolet ovat yli 55-vuotiaita. Tämä tarkoittaa, että lähivuosien saatossa tuhannet menestyvät yritykset ympäri Suomen käyvät läpi omistajan- tai sukupolvenvaihdoksen.

Tämän EAKR-hankkeen tarkoituksena on viestiä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksista kaikille, markkinoida eri mahdollisuuksia niin yrityksistä luopuville kuin tuleville jatkajille sekä pyrkiä vahvistamaan yritysasiamiesten ja kehitysyhtiöiden yritysneuvojien välistä yhteistyötä Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alueella. Nykyisen kaltaisessa pandemiatilanteessa, kun fyysiset tapahtumat ovat mahdottomia toteuttaa, pyritään podcastien rennon keskustelun avulla levittämään informaatiota.