Sivistysjohtajan kesäkirje

Kesäinen tervehdys sivistystoimesta 

Mennyt toimintakausi on saatu päätökseen ja aika laskeutua kesän viettoon. Lämmin kiitos koko henkilöstölleni hyvin tehdystä työstä jokaisella sektorilla (varhaiskasvatus, koulut, kirjasto sekä vapaa-aikatoimi). 

Olemme valmistelleet tulevan toimintakauden aloitusta yhteistyössä sivistystoimen johtoryhmässä. Yläkoulun ja lukion uusi rehtori Tiina Kujala aloittaa virkatyönsä 1.8.2022 Perhossa. Syksyn kouluperholainen ilmestyy elokuun alussa, joten siihen tulevat toimintakauden tärkeät tiedotukset. Parhaillaan valmistelemme koulukuljetusten aikatauluja ja ne ilmestyvät kunnan verkkosivuille heti niiden valmistuttua. Kannattaa siis seurata kunnan sivuja. 

Varhaiskasvatuksen väki jatkaa työtään myös kesällä Mäntymetsän päiväkodilla. Lomat rytmittävät päiväkodin arkea kuitenkin henkilöstön osalta. Kirjasto on suljettu henkilökunnan lomien vuoksi 11.7.2022 – 24.7.2022. Kampuksen remontti on meneillään kesällä ja tällä hetkellä lattiat on tasoitettu ja sähkötyöt aloitettu. Kouluihin on saatu uusia opettajia rekrytoitua, mutta osittain rekrytointi jatkuu myös läpi kesän. Kannustakaa kollegoita hakemaan meille työhön. Perhon kunta on hyvä ja tasapainoinen työnantaja. 

Kiitän kaikkia yhteistyötahoja myönteisestä kannustuksesta sivistystoimen työtä kohtaan. Toivotan omasta ja henkilöstöni puolesta kaikille rentouttavaa kesää! Sivistysjohtaja lomailee 4.7. – 31.7.2022. 

yhteistyöterveisin 

Anni Riihimäki 

sivistysjohtaja