Yksityistiekunnat toimiviksi!

Onko nykyinen yksityistielaki Sinulle tuttu? Entä tunnetko yksityistiekunnan toiminnan periaatteet ja yksityisteihin ja tieoikeuksiin liittyvät tärkeät käsitteet?

Metsäkeskuksen hallinnoima Yksityistiekunnat toimiviksi Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla -hanke järjestää marraskuussa kolme webinaaria, joissa käsitellään monipuolisesti yksityistiekunnan toimintaa, päätöksentekoa, tienpitoa ja muita yksityistieasioita. Myöhemmin hankkeessa järjestetään erilaisia teemakohtaisia tiedotustilaisuuksia esimerkiksi tieyksiköinnistä. Hankkeessa on meneillään myös täsmäaiheisiin liittyviä pienryhmätilaisuuksia.

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin alla olevista linkeistä viimeistään kolme vuorokautta ennen webinaaria.

Ilmoittaudu tästä webinaariin keskiviikkona 2.11. klo 17.30–20.00

Ilmoittaudu tästä webinaariin torstaina 10.11. klo 17.30–20.00

Ilmoittaudu tästä webinaariin maanantaina 14.11. klo 13.00–15.30

Yksityistiekuntiin liittyvän hankkeen tarkoituksena on tiedottaa yksityistielain sisällöstä ja vaatimuksista tiekunnille, ajantasaistaa tiekuntien hallintoa, edistää tieisännöintipalveluiden käyttöönottoa tiekuntien hallinnoinnissa ja teiden hoidossa sekä aktivoida tiekuntia pitämään tietonsa ajan tasalla yksityistiekuntarekisterissä, DigiRoadissa ja Tienhoito.fi-sivustolla.