Hae Perhon kuntaan töihin ja pääse osaksi monipuolisia henkilöstöetuja!

Perhon kunta haluaa panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja työyhteisön viihtyvyyteen tarjoamalla monipuolisia henkilöstöetuja.

Katso avoimet paikat Kuntarekryn (https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&limit=24&organisation=15212) sivuilta > 

Kunnan työntekijöillä on pääsy hyvään ja laadukkaaseen työterveyshuoltoon Työplus-palvelun kautta. Laadukas työterveyshuolto yhdistettynä muihin hyvinvointipalveluihin pitää kunnan sairauspoissaolot matalalla. Työntekijät arvostavat mahdollisuutta saada laadukasta terveydenhoitoa helposti ja vaivattomasti. Perhon kunnan työterveyshuolto onkin saanut paljon positiivista palautetta tammikuussa 2024 tehdyssä henkilökunnan työhyvinvointikyselyssä ja viime vuonna 21,2 % henkilöstöstä oli kokonaan ilman sairaspoissaoloja.  

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu kannustaa terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin.
Vuosittainen 100 euron Smartum etu on sidoksissa työaikaprosenttiin.  

Työyhteisön hyvinvointipäivä voi sisältää erilaisia aktiviteetteja, rentoutumista, liikuntaa, terveellistä ruokaa ja työhyvinvointiin liittyviä työpajoja. Yhteinen hyvinvointipäivä auttaa rakentamaan tiimityötä, parantaa työilmapiiriä ja vähentää stressiä. Hyvinvointipäivänä irrottaudutaan arjen kiireestä ja panostetaan hyvinvointiin yhdessä kollegoiden kanssa. Perhon kunnan jokainen työntekijä saa 50 euron tuen osallistuakseen työyhteisön hyvinvointipäivään. 

Terveet, uudet rakennukset ovat saaneet paljon kiitosta henkilöstöltä ja vierailta. Terveet ja modernit tilat parantavat työympäristön viihtyvyyttä, ilmanlaatua ja ergonomiaa. Toimitilat heijastavat Perhon kunnan panostusta työntekijöiden hyvinvointiin ja ne houkuttelevat myös uusia lahjakkaita työntekijöitä kauempaakin.  

Näyttöpäätelasit ovat arvokas henkilöstöetu työpaikoilla, joissa työntekijät viettävät paljon aikaa tietokoneen äärellä. Näyttöpäätelasit voivat auttaa vähentämään silmien rasitusta, päänsärkyä ja muita oireita, jotka saattavat johtua pitkäaikaisesta tietokoneen käytöstä. Perhon kunta tukee näyttöpäätelasien linssien hankinnan sekä sangoista 50 euroa.  

Oman työyksikön yhteinen liikuntahetki tarjoaa mahdollisuuden liikkua ja rentoutua työpäivän aikana. Yhteiset liikuntahetket edistävät tiimityötä ja työyhteisön henkeä. Perhon kunnassa työyksiköillä on kuukausittain yhden tunnin mahdollisuus yhteiseen liikuntahetkeen. 

Yhteisen liikuntahetken lisäksi henkilöstö voi käyttää työaikaansa omaehtoiseen, itsenäiseen liikkumiseen. Kuukausittain kahden tunnin etu on sidoksissa työaikaprosenttiin. 

Etätyö parantaa työntekijöiden työelämän ja henkilökohtaisen elämän tasapainoa sekä vähentää työmatkaan kuluvaa aikaa. Perhon kunnassa on työtehtävien salliessa etätyömahdollisuus kahdeksan päivää kuukaudessa.  

Esihenkilöille on tarjolla koulutusta ja kehittymismahdollisuuksia EduHouse koulutuspalvelun kautta. Monipuoliset ja jatkuvasti päivittyvät koulutuspalvelut parantavat osaamista ja vahvistavat ammattitaitoa.  

Muutamia kertoja vuodessa kunta järjestää strategiavalmennuksia ”Puheista tekoihin” kuntastrategiastamme luottamushenkilöille ja henkilöstölle. Strategiavalmennus auttaa kehittämään strategista ajattelua ja näin parantaa organisaation suorituskykyä, auttaa ymmärtämään paremmin organisaation tavoitteita ja edistää innovaatioita.  

Uutuutena henkilöstöetuihin on tullut Elintavoilla hyvää oloa -elämäntapakurssi, joka tarjoaa mahdollisuuden terveellisten elämäntapojen edistämiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Kurssi tarjoaa arvokasta tietoa ja tukea ravitsemuksesta, liikunnasta, stressinhallinnasta ja unen laadusta. Kurssin osallistujamäärä on rajoitettu ja vuoden 2024 osallistujat on jo valittu.  

Perhon kunta toivottaa hyvinvointia vuodelle 2024!