Yritysneuvonta Perhossa

Yritysneuvoja tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua yrityksille kaikissa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja rahoitukseen liittyvissä asioissa, yritysneuvoja toimii linkkinä yhteistyön rakentamisessa elinkeinoelämää palvelevien toimijoiden kanssa ja toimii linkkinä erilaisten toiminnassa olevien hankkeiden hyödyntämiseen.

Yritysneuvoja auttaa yrityksiä tai yrittäjäksi aikovia mm. liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, myyntiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä, rahoitusmahdollisuuksien kartoituksessa, kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Yritysneuvoja on osa KOSEKin yrityskehitystiimiä eli tarvittaessa lisäosaamista ja -palvelua on saatavissa ja kaikki KOSEKin yrityspalvelut ovat myös Perhon yritysten käytettävissä. Anne Koskisen työpiste on Perhon kunnantalolla, ja hän on tavattavissa viraston aukioloaikana. Yritysneuvoja tekee mielellään myös yrityskäyntejä, eli kannattaa soittaa ja sopia tapaaminen.

 

Aloittavat yrittäjät

Uusien yrittäjien neuvonta ja starttirahalausuntojen kanssa avustaminen siirtyy osaksi Kokkolanseudun Kehitys Oy:n eli KOSEKin toimintaa. Helmikuun alusta 2019 uusia yrittäjäkokelaita auttavat KOSEKin yrityskehittäjät Sabina Storbacka ja Sami Viljanen. Perhossa myös KOSEKin paikallinen yritysneuvoja Anne Koskinen on mukana prosessissa tarpeen mukaan.

Kokkolan ja Perhon seudun yritys- ja palveluhakemisto on julkaistu KOSEKin verkkosivuilla.

Hakemistoon pääset myös suoraan osoitteesta https://kosek.yrityshakemistot.fi Hakemiston tiedot perustuvat pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Tietoja päivitetään myös KOSEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkein tietolähde ovat yritykset itse. Yrityshakemisto on sekä yritykselle että käyttäjälle aina maksutonta.

Yritysneuvojan yhteystiedot

Anne Koskinen
Yritysneuvoja
Keskustie 2, Perho
Puh: 044-7809 241
anne.koskinen@kosek.fi

Yritysneuvojan tapaaminen on sovittavissa yritykseen tai Perhon kunnanvirastolle, jossa neuvojalle on toimistotilat.

Kokkolanseudun Kehitys Oy Kosek:n tunnus.