Perhon kunta ottaa käyttöönsä Intrumin muistutus- ja perintäpalvelut osana saatavien hallintaansa

Hyvä asiakkaamme,

Olemme ottaneet käyttöön Intrumin muistutuspalvelut saatavien hallintaan liittyen. Yhteistyö Intrumin kanssa koskee kaikkia kunnan erääntyneitä saatavia, myös vesi- ja kaukolämpöpalveluiden erääntyneitä saatavia. Saataviin kuuluu velan pääoma, korko sekä muistutukseen ja perintään liittyvät kulut.

Oletko saanut Intrumilta muistutuskirjeen?

Kun maksat Intrumilta saadun laskun kirjeen maksutiedoilla eräpäivään mennessä, asia on sillä kunnossa. Voit maksaa laskun myös kirjautumalla Intrumin verkkosivuilla Oma Intrum -palveluun, joka on auki ympäri vuorokauden. Sitä varten tarvitset pankkitunnukset sekä kirjeessä näkyvän asianumeron. Oma Intrumissa voit kätevästi maksaa velkasi, ehdottaa maksusuunnitelmaa tai lähettää viestin Intrumin asiakaspalveluun.

Mikäli et pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, otathan viipymättä yhteyttä Intrumiin avun saamiseksi. Nopein tapa saada apua on kirjautua Oma Intrum -palveluun. Voit ottaa Intrumiin yhteyttä myös puhelimitse kirjeessä mainituilla yhteystiedoilla. Mikäli sinulla ei ole kirjettä, voit soittaa Intrumin vaihteen numeroon 09 229 111 (mpm/pvm), josta sinut ohjataan asiakaspalveluun.

Intrumin verkkosivuilla osoitteessa intrum.fi/fi/asiakaspalvelu/ on saatavilla apua, neuvoja sekä vinkkejä henkilökohtaisen talouden hallitsemiseksi.