Perhoviikon tunnelmia

Perinteistä Perhoviikkoa vietettiin 28.7.-6.8.2023.

Järjestetty Perhoviikko oli järjestyksessään 30. tapahtumaviikko. Ensimmäinen Perhoviikko järjestettiin silloisen vapaa-aikalautakunnan pöytäkirjan mukaan 15.-17.7.1994. Perhoviikon tapahtumatarjonta oli monipuolista sekä monet kohderyhmät tavoittavaa. Erilaisia toimijoita oli myös kiitettävästi mukana järjestelyissä. Kokonaisuudessaan Perhoviikko ja sen tapahtumat keräsi yhteensä yli 3000 kävijää!

 

Uudet tapahtumat mm. Musiikinystävien Sydän ja Juuret Perhossa, MLL:n Mehudisco, Salamajärven Retken Yövaellus, Mäntymetsän päiväkodin Metsämörri-perhevaellus sekä lasten musiikki- ja leikkitapahtuma onnistuivat hienosti ja keräsivät paljon uusia osallistujia tapahtumiin.  Myös Lampuotin talon ja Möttösen Vanhantuvan esilläolo ja aukioloajat ja niiden kävijät olivat tyytyväisiä samoin, Salamajärven ja Humalajoen kylien toimijat. Myös Kirin kokoama hieno urheiluhistorianäyttely saatiin avattua Sinisiipeen ja se on avoinna vielä elokuun loppuun saakka.

 

Markkinapäivä oli onnistunut sateisesta päivästä huolimatta. Seurojentalon sisätila mahdollisti J. Kangas & Pillesband -orkesterin esiintymisen sisätiloissa ja myös osa torimyyjistä pääsivät sisätiloihin. Paloasemalta sai markkinapäivän ajan pyttipannua sekä vohveleita Palokuntanaisten vohvelikahvilasta. Markkinapäivän kävijämääräksi arvioitiin varovasti yli tuhat kävijää. Myyjiä sekä esittelijöitä oli markkinapäivänä paikalla yli 20.

 

Perhoviikon Kiitosilta pidettiin 22.8.2023 Hirvaanlinnassa. Kiitosillan aikana käytiin läpi Perhoviikon

onnistumisia sekä kehitysideoita tuleville vuosille. Palautetta sekä ideoita tulevaisuutta varten voi lähettää nuoriso- ja vapaa-ajansihteerille.

 

Kiitos kaikille Perhoviikon järjestelyihin osallistuneille sekä tietysti myös kaikille tapahtumissa käyneille!

 

Petri Harsunen
nuoriso- ja vapaa-ajansihteeri
040 528 9971
petri.harsunen@perho.com