Liikuntaneuvonta

”Kuinka aloittaisin liikkumisen? Mikä sopisi minulle? Mitä lajeja voisin harrastaa? Meiltä saat tietoa lähialueesi liikuntamahdollisuuksista!

Elokuussa liikuntaneuvontahankkeessa aloittanut Salla Valo antaa maksutonta opastusta liikunta-asioissa kaikenikäisille ja ennen kaikkea uusille liikkujille. ”Liikuntaneuvontaa Keski-Pohjanmaan maaseutukuntiin” -hanke on viiden kunnan yhteishanke, jolla pyritään lisäämään arkiliikuntaa erityisesti vähäisesti liikkuvien työikäisten, eläkeläisten ja lapsiperheiden keskuudessa. Liikuntaneuvontaa järjestetään Perhossa, Toholammilla, Vetelissä, Halsualla ja Lestijärvellä, kyseessä on viiden kunnan yhteishanke. Liikuntaneuvontatapaamisia järjestetään oman kunnan tiloissa kunnantalolla tai esimerkiksi liikuntapaikoilla. Liikuntaneuvonta-ajan voi varata soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Myös Soiten terveyspalveluiden henkilöstö voi varata sinulle ajan liikuntaneuvontaan.

Tervetuloa myös mukaan avoimeen, ryhmämuotoiseen toimintaan, kuten lajikokeiluihin ja erilaisiin liikuntatempauksiin! Tapahtumista tiedotetaan mm. kunnan verkkosivuilla, kuntatiedotteessa sekä muissa oman kunnan kanavissa. Rohkeasti mukaan!

Varaa aikasi liikuntaneuvontaan:
p. 040-1535878 (ma-pe klo 09-15)
salla.valo@toholampi.fi