Miljoona roskapussia -kampanja on alkanut!

Perhon kunta on mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa!

Kampanja alkaa maanantaina 15.4.2024 klo 9 ja päättyy keskiviikkona 5.6.2024 klo 20.

Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen huolimatta siitä, onko oma asuinpaikkakunta kumppanina. Kampanjaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tule siis mukaan yksin tai yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa!

Voit hakea Perhon kunnanvirastolta roskapusseja ja kumihanskoja!

Kerätyt roskapussit merkitään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri päivittyy kerran päivässä 15.4. klo 9 alkaen. Luvassa on siis yhteisen hyvän lisäksi todellinen kisa Suomen paikkakuntien välillä! Laskuri löytyy osoitteesta yle.fi/miljoonaroskapussia.

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa keräämällä roskia ja kirjaamalla kerätyt roskapussit laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, josta roskat on kerätty. Voit myös seurata kampanjan etenemistä somessa tunnisteella #miljoonaroskapussia.

Roskalaskuriin pääset myös tästä: Miljoona roskapussia – yle.fi

 

Perhon kunnan tekninen toimi pyytää kerääjiä jättämään täydet roskapussit niille varatuille paikoille, tekninen toimi hoitaa roskapussien keräyksen. Jättöpaikat on merkitty kylteillä:

Möttösen koulu (Korkiakankaantie 130)

Oksakosken koulu (Peltokankaantie 17)

Kunnan halli (Vehmassuontie 5)

 

Muistathan varoa tulvavesiä sekä vielä jäässä olevia vesistöjä! Älä kerää roskia vielä niiden lähettyviltä, odota, että vesi, lumi ja jää poistuu! Kampanja-aikaa on 5.6. klo 20 saakka, joten vielä ei ole kiire!