Yhteydenotto etsivään 

Etsivä nuorisotyöntekijä työskentelee perusopetuksen nivelvaiheessa olevien ja sitä vanhempien, alle 29- vuotiaiden Perholaisten nuorten parissa. Työskentely etsivän kanssa on vapaaehtoista ja suunnattu kaikille niille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea itsenäistymiseen ja oman näköisensä elämän rakentamiseen. 

Etsivä nuorisotyö on aina maksutonta, luottamuksellista, ja perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön. 

Suuri maailma ahdistaa – yhdessä eteenpäin – YouTube

Sinä 15–28-vuotias ota yhteyttä etsivään jos… 

  • – Olet ilman työ- tai opiskelupaikkaa 
  • – Kaipaat tukea elämäntilanteessasi 
  • – Asioiden hoitaminen tuntuu vaikealta 
  • – Et tiedä keneltä kysyä tai keneltä hakea apua 
  • – Olet huolissasi kaverista 

Viranomainen ota yhteys etsivään jos… 

Olet esimerkiksi koulutuksen- tai opetuksen järjestäjä, Puolustusvoimien, Siviilipalvelukeskuksen tai Kelan edustaja. Sinulla on nuorisolain mukainen velvollisuus ilmoittaa nuoresta, joka keskeyttää perusopetuksen ja oikeus salassapitosäännösten estämättä tehdä yhteydenottopyyntö, jos nuori keskeyttää opinnot, varusmies- tai siviilipalveluksen. Tee ensisijaisesti yhteydenotto nuoren suostumuksella.     

Kuka voi ottaa yhteyttä etsivään? 

Etsivään nuorisotyöntekijään voi ottaa yhteyttä nuori itse tai ohjautua asiakkaaksi myös yhteistyötahojen esimerkiksi oppilaitosten, TE-toimiston, kuntakokeilun, yritysten tai sosiaalitoimen kautta. Myös huoltaja, ystävä tai lähipiiri voivat olla yhteydessä. 

Miten?

Toimisto sijaitsee kunnantalon yläkerrassa, mutta parhaiten tavoitat kuitenkin somessa, puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenoton voit tehdä myös sähköisen yhteydenottojärjestelmän kautta yhteysetsivaan.fi (valtakunnallinen vahvan tunnistautumisen yhteydenottojärjestelmä.) 

Ota rohkeasti yhteyttä! Kenenkään ei tarvitse selviytyä yksin. 

Elina Huttunen
Etsivä nuorisotyöntekijä / Perhon kunta
Kunnanviraston yläkerta (Keskustie 2, 69950 PERHO)
elina.huttunen(at)perho.com
Puh. 040 162 2362
Facebook: Etsivä Nuorisotyöntekijä Perho
Instagram: @etsiva_elina
SnapChat: Etsiva Elina Perho
Discord (Anonyymi yhteydenotto): https://discord.gg/KcpnJWe 

https://yhteysetsivaan.fi/ 

Etsivä nuorisotyö logo