NUOPPARI

Nuorten oma kokoontumispaikka on Nuoppari, joka sijaitsee väliaikaistiloissa kevääseen 2025 asti entisissä päiväkoti Satulinnan tiloissa  (osoite Antintie 6).

Käytössä ovat mm. keittiö ja kolme eri kokoista huonetta, joissa on paljon sohvia löhöilyyn, televisio, videot, pingispöytä, biljardipöytiä, pleikkari, karaokelaitteet.
Nuopparilla on avoimet ovet keskiviikko- ja perjantai-iltaisin ( ke 18-20, pe 18-22). Nuorten omia toiveita otetaan vastaan ja niitä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Nuopparin keskiviikkoillat ovat tarkoitettu myös perusasteen 6-luokkalaisille ja perjantai-illat perusasteen 7-9-luokkalaisista aina 17-vuotiaisiin asti.

Eri yhteisöt voivat myös vuokrata tiloja omien kerhojen ja illanviettojen pitoon sekä muiden tapahtumien ja kokoontumisten järjestämiseen. Säännöllisiä käyttövuoroja haetaan erikseen ilmoitettuina aikoina, mutta mahdollista on myös vuokrata kertakorvausta vastaan yksittäisiä tapahtumia (kokous tms.) varten.

Iltavaraukset ja lisätietoja vapaa-aikatoimi 040-5289971.

Vuokramaksut ovat seuraavat:

  • 1h/vko/vuosi 80 euroa
  • 1½h/vko/vuosi 120 euroa
  • 2h/vko/vuosi 150 euroa
  • 3h/vko/vuosi 210 euroa
  • 4h/vko/vuosi 260 euroa
  • 5h/vko/vuosi 310 euroa
  • Nuopparin keittiö 40 euroa/vrk

hinnat sis. ALV:n

Alle 18-vuotiaiden JOHDETTU TOIMINTA (yhdistys tai seura) on maksutonta.

Nuopparin varauskalenteri

PERHON NUORTEN RASSAUSPAJA

 

 

Elokuussa 2023 avattu rassauspaja sijaitsee kunnan teollisuusalueen Makrohallissa osoitteessa Vehmassuontie 7.
Rassauspajan tarkoitus on mahdollistaa mopojen, pienajoneuvojen ja muiden pienkoneiden korjaamisesta ja huoltamisesta kiinnostuneiden nuorten harrastajien yhteisöllinen toiminta ohjatusti ja valvotusti asiantuntevien aikuisten läsnä ollessa.

Toiminta on avointa ja maksutonta kaikille perholaisille alle 20-vuotiaille lapsille ja nuorille. Toiminta voi olla välittömästi koulupäivän jälkeen tapahtuvaa ns. Harrastamisen Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa tai esim. klo 17.00 – 20.00 välissä tapahtuvaa vapaamuotoista kerhotoimintaa.

Rassauspajalla noudatetaan Hyvinvointilautakunnan päättämiä nuorisotilojen yleisiä järjestyssääntöjä ja voimassa olevaa lainsäädäntöä. Järjestyssäännöillä edistetään tilojen ja toiminnan sisäistä järjestystä, turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

Rassauspajan toiminnasta vastaa Perhon Hyvinvointilautakunta. Kunta on palkannut kerhojen toteuttamiseen kaksi ohjaajaa pajan aukiollessa. Tila on kooltaan noin 35 m2 lisäksi siihen kuuluu yhteiset sosiaalitilat muiden kiinteistön käyttäjien kanssa.

Perhon kunta on savuton kunta. Lisäksi päihteiden käyttö tai niiden vaikutuksen alaisena toimintaan saapuminen tai osallistuminen ei ole sallittua.

Rassauspaja on avoinna keskiviikkoisin klo 15.00 -17.00 perusasteen 6-9 luokan oppilaille ja klo 17.00 jälkeen myös alle 20-vuotiaille nuorille.

Lisätietoja Perhon vapaa-aikatoimistosta nuoriso- ja vapaa-ajansihteeriltä puh. 040 -5289 971.